Wie zijn wij?

Het team van Incasso2 gaat altijd voor de winst. Wij zetten altijd nét dat stapje extra voor uw vordering. Opgeven is geen optie. Wij hebben jaren ervaring met het innen van (moeilijk inbare) vorderingen in binnen- en buitenland. Wij durven altijd. Daarbij stellen wij ons altijd klantvriendelijk op. Naar u én naar uw debiteur. Ons getrainde team van juristen is altijd gemotiveerd en stelt alles in werk om uw vordering te incasseren. Liefst nog vóór wij een gerechtelijk traject in moeten gaan. Dat scheelt iedereen namelijk tijd en geld.

Aanpakken, doorpakken en niet opgeven

Ons slagingspercentage ligt hoog. Hoe dat komt? Door hard werken. Aanpakken, doorpakken en incasseren. Door niet op te geven, áltijd te streven naar incassering van uw vordering. Onze juristen houden van puinruimen. Heeft u vorderingen die al járen open staan? Waarvan u eigenlijk altijd dacht: laat maar zitten? Of waarvan u dacht: dat gaat me zó veel geld kosten als ik daar een zaak van maak; dat heb ik niet? Kom vooral! Dit soort zaken zijn voor ons de krenten in de pap. Naast de ‘gewone’ incassoprocedures natuurlijk. En dankzij onze No Cure, No Pay service, hoeft u zich over de kosten helemaal geen zorgen meer te maken. 

De beste formule voor resultaat in het kwadraat

Onze jarenlange ervaring in de branche heeft ons een groot netwerk opgeleverd in binnen- en buitenland. Dat, in combinatie met onze bereidheid om tot het uiterste gegaan, draagt bij aan ons slagingspercentage. De zaak is pas gesloten, als hij daadwerkelijk gesloten is. En daar gaan wij voor. Opgeven komt niet voor in ons woordenboek. Of dat nou in 10 dagen kan of dat het 10 weken duurt. Wij houden alles onder controle voor resultaat in het kwadraat.