Juridische bijstand

Juridische bijstand van de juristen van Incasso2. Juristen die u steunen. Juristen met veel expertise en ervaring op allerlei rechtsgebieden. Juristen die, indien nodig, nog veel meer voor u kunnen doen en betekenen, zoals het adviseren en/of procederen bij een huurgeschil, een arbeidsgeschil, een ondernemersgeschil etc. Juristen die het ‘klappen met de zweep’ kennen. Dat zijn de juristen van Incasso2.

​Juridische bijstand bij conflicten

Wil uw debiteur niet betalen omdat hij niet tevreden is over uw product, dienstverlening of service en dreigt dit uit de hand te lopen? Dan kunt u best wat ondersteuning gebruiken bij de keuze voor de stappen die u nu het beste kunt zetten. Het liefst lost u zaken zo positief mogelijk op, zodat er nog kansen zijn voor de toekomst. Maar wanneer er wordt gedreigd met rechtszaken of wanneer uw debiteur zich écht tegen u keert; lijken toekomstige samenwerkingen verder weg dan ooit. Dan wilt u vooral de schade zoveel mogelijk beperken. En daar helpen wij u dan weer graag mee.

Advies bij andere juridische zaken

Maar er kan nog veel meer zijn waarbij u best wat support kunt gebruiken op juridisch gebied. Denk aan het opstellen van contracten of aan uw algemene voorwaarden. Zijn die goed dichtgetimmerd? Misschien heeft u te maken met kwesties met uw personeel, waarbij u op de hoogte wilt zijn van uw rechten en plichten. Of wanneer uw compagnon en u allebei een andere weg op willen gaan. Ook dan is gedegen juridisch advies heel fijn. Voor elk soort recht hebben wij bij Incasso2 de juiste expert binnen handbereik.